06 22 52 85 72

Shop LASH BLVD

Bent u op zoek naar dé manier om perfectie toe te voegen aan uw look? Get to know LASH BLVD! Dit zijn de  Cruelty free, hypoallergeen en Faux mink plakwimpers van ons eigen merk. Ervaar wimpers van perfecte kwaliteit, en geschikt voor elk oog dankzij haar flexibiliteit. Take care of them, en je kunt  ze tot wel wel tot 30 keer dragen. Bestel het gehele assortiment eenvoudig online in onze webshop, of kom langs bij de salon!Hoe breng ik de LASH BLVD wimpers aan?

Stap 1: Haal de plakwimpers uit de verpakking.
Stap 2: Knip ze bij in de breedte zodat ze aansluiten op jouw oogvorm. Buig ze ook iets bij, zo blijven ze beter zitten.
Stap 3: Breng een dun laagje lijm aan op de plakstrip van de wimpers.
Stap 4: Laat de lijm ca. 8 seconden drogen.
Stap 5: Kijk naar beneden zodat de natuurlijke wimpers zo plat mogelijk liggen.
Stap 6: Breng de plakwimper met een pincet of schone vingers aan, doe dit zo dicht mogelijk bij de wimperrand.
Stap 7: Druk de plakwimpers voorzichtig aan, begin van binnen naar buiten.

Hoe verwijder ik de LASH BLVD wimpers?

Simpel! Je kunt ze zelf elke avond gemakkelijk verwijderen, dit doe je met een pincet of met schone vingers. Als je de plakwimpers hebt verwijderd reinig dan je eigen wimpers, er zullen nog wat lijmrestjes achter blijven zitten. We raden ook aan om de plakwimper minimaal 1 keer in de week te reinigen met rosewater. Hierdoor blijft de wimper in de beste conditie en zul je hem wel tot 30 keer opnieuw kunnen aanbrengen en verwijderen.