06 22 52 85 72

Wimperextensions One By One

Wij plaatsen de wimperextensions door middel van een One by one techniek. Dat houdt in dat er op één natuurlijke wimper, één extensions wordt geplaatst. Dit zorgt voor een mooie natuurlijke look. Elk oog bevat ongeveer 100 wimpers, mocht u voor een One by one gaan, kunnen we niet meer wimperextensions plaatsen dan het aantal natuurlijke wimpers dat u heeft.


Wilt u een look met meer volume? Mits uw wimpers sterk genoeg zijn, kunnen wij hiervoor een andere techniek toepassen. Bijvoorbeeld: 2/3D of een volume set. Doordat de wimperextensions volledig kan hechten aan één natuurlijke wimper, kan die tot wel 6 weken blijven zitten. Hoe lang ze precies blijven zitten is bij iedereen verschillend. Uw eigen wimpers groeien en er vallen dagelijks wat wimpers uit, zo zal ook de wimperextensions mee groeien en uitvallen.

 

Om zo lang mogelijk plezier van de wimperextensions te hebben dient u ze goed te onderhouden. Wij raden aan minimaal 1 a 2 keer per week de extensions te reinigen door middel van een speciale lashshampoo of rosewater. Na het laten zetten van de wimperextensions moeten ze 24 uur zo droog mogelijk blijven, na 24 uur is de lijm volledig uitgehard en mogen ze weer nat worden. Het is belangrijk dat er geen olie bij de wimperextensions komt, dit zorgt er namelijk voor dat de lijm zacht wordt en de extensions sneller los zullen laten. Kijk dus ook uit met gezichtscreme en foundation, zorg dat het niet in de wimpers terecht komt.

 

Het is belangrijk dat u de wimperextensions bij een gecertificeerd wimperspecialist laat zetten met genoeg ervaring. Bij de intake wordt er altijd eerst naar de natuurlijke wimpers gekeken, hoe dik en sterk zijn ze? en wat kunnen ze dragen? Op basis daarvan wordt een advies gegeven over de juiste lengte, dikte en krul. Wordt er geen goed advies gegeven dan kan het zijn dat de extensions te zwaar worden voor de natuurlijke wimpers, hierdoor zullen de natuurlijke wimpers uitvallen, af knappen en schade leiden. Uiteraard mag de klant zelf ook aangeven wat hij of zij mooi vindt qua lengte, vorm en look. Hier wordt rekening mee gehouden zodat de klant tevreden naar huis gaat.

Lashes
Lashes