06 22 52 85 72

Henna Brow Treatment

Wat is een Henna brow treatment? In principe is een Henna brow treatment niet anders dan de reguliere Brow treatment. Het enige verschil is de soort verf die er gebruikt wordt.

 

Bij de reguliere Brow treatment wordt er normale wenkbrauwverf gebruikt, bij de Henna brow treatment gebruiken we henna verf. Henna verf zorgt voor een vollere wenkbrauw-look dan dat de normale verf zal doen. Dit komt doordat de henna verf ook goed op de huid blijft zitten, de normale verf zal alleen pakken op de wenkbrauwharen en niet op de huid.

Hoe lang heb je er plezier van? Dat is afhankelijk van je huidtype.
Over het algemeen is het zo, hoe droger de huid, hoe beter de verf pakt. Bij een gemengde tot vette huid zal de henna sneller vervagen. Gemiddeld blijft de henna verf ca. 2 weken op de huid zitten en kan wel tot 5 weken op de haartjes zichtbaar zijn.

 

The Beauty Avenue werkt met het merk: Brazillian Brows. Deze verf bestaat maar liefst uit 97% henna! We bieden verschillende kleuren aan, zodat er altijd een kleur tussen zit die bij jou past. We hebben een aantal koele tinten: black, dark chesnut, dark blonde, en een aantal warme kleuren: medium chesnut, brown en medium blonde. Weet u niet goed welke kleur u moet kiezen? Geen probleem!  De wenkbrauw specialist kan u hierover een passend advies geven.